Osta tai liisaa käytetty auto

Miksi valita käytetty auto?

Autovalikoimamme sisältää korkealaatuisia, leasing-käytöstä palautuneita autoja. Jokainen auto tulee suoraan ensimmäiseltä omistajaltaan ja on hyvin hoidettu ja tarkastettu perusteellisesti ennen toimitusta.

Valikoimamme sisältää useita eri automerkkejä - ja malleja. Olemme autonvalmistajista riippumaton toimija - suosittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivaa autoja.

Saatavilla nyt myös käytetyn auton leasing.

Tutustu valikoimaan netissä ja sovi tapaaminen Vantaan myymäläämme!

 1. Kiinteä kokonaishinta

  Kaikki automme ovat valmiiksi hinnoiteltuja. Ei yllätyksiä, tinkaamista tai piilokustannuksia.

 2. Takaamme laadun

  Kun ostat tai liisaat käytetyn auton Drivalialta, saat entisen leasing-auton, jolla on täysi huoltohistoria ja alhainen mittarilukema. Jos et ole tyytyväinen, sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa auto.

 3. Asiantuntijat apunasi

  Autossasi on täydellinen huoltohistoria ja 14 päivän rahat takaisin -takuu. Kaupassa ei ole mukana välikäsiä eikä jälleenmyyjän hinnankorotuksia.

  Drivalia toimii yli 100 ammattilaisen voimin ja 25 vuoden kokemuksella Suomessa. Voit luottaa ammattitaitoomme.

 4. Käytetyn auton leasing nyt myös saatavilla

  Käytetyn auton leasing on helppo ja nopea tapa hankkia auto.

  Käytetyn auton leasingin edut: *Saat auton käyttöösi nopeasti - ei pitkiä toimitusaikoja *Ei vaivaa auton myymisestä *Ei murhetta yllättävistä huoltokuluista *Valikoimassa pääosin 1-4 vuotta ajettuja, hyvin varusteltuja autoja *Ei pitkiä sitoutumisaikoja

  Saatavilla sekä yrityksille, että kuluttajille. Tutustu valikoimaan täällä.

Future Drivalia - Käytetyt autot myynti ja leasing

Löydät meidät osoitteesta Nuolitie 2, 01740 Vantaa. Myymälässämme on esillä useita merkkejä ja malleja.

Aukioloajat: maanantai-perjantai klo 10-18 lauantai klo 10-14 sunnuntai suljettu

Tutustu

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä hintaan sisältyy? - ALV:n - auton rekisteröinnin - sisältää neljäsosan säiliön tai 75% ladatun Ostaako Drivalia nykyisen autoni? Drivalia ei osta vanhaa autoasi, mutta autamme sinua myymään sen. Pyydämme sinua toimittamaan mahdollisimman tarkat tiedot autostasi sekä muutaman kuvan. Tietojen perusteella pyydämme autosta tarjouksia useammalta toimijalta ja ilmoitamme sinulle korkeimman tarjouksen. Tiedon perusteella voit tehdä päätöksen auton myynnistä.Voinko koeajaa autoa? Toki ja mielellään! Katso sinulle sopivia [autoja verkosta](targetBlank:https://automyynti.leaseplan.com/fi-fi/autot) ja sovi tapaaminen Vantaan myymälään. Muista seuraavat asiat: Sovithan koeajon etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse, jotta voimme varmistaa auton olevan paikalla ja valmiina sinulle koeajettavaksi. Saat vahvistuksen tapaamisestasi puhelimitse tai sähköpostitse. Otathan mukaasi ajokortin, koeajo ei ole mahdollista ilman voimassa olevaa ajokorttia. Voinko sopia tapaamisesta? Totta kai! Mene sinua kiinnostavan auton kohdalle [täältä ](targetBlank:https://automyynti.leaseplan.com/fi-fi/autot)ja täytä tietosi kohtaan"Sovi tapaaminen". Saat meiltä vahvistussähköpostin. Palvelumyyjämme ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa vahvistaakseen tapaamisen ja sopiakseen tarkemman ajan.

Haluatko kuulla enemmän? Autamme mielellämme!

Kokenut myyntitiimimme vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopivan auton.

Ota yhteyttä sähköpostitse automyynti@drivalia.com tai puhelimitse 020 734 5710.