Miksi leasing?

Kustannusten hallinta, autokannan optimointi ja vastuulliset valinnat samassa paketissa

Leasing yritysautoilijan valinta

Olipa yrityksesi autokannassa yksi tai tuhat ajoneuvoa, leasing helpottaa arjen työtä. Autamme valitsemaan juuri teille sopivan palvelukokonaisuuden, jotta yritysautoilustanne tulee vaivatonta ja kustannuksista läpinäkyviä sekä ennakoitavia. Anna meidän huolehtia autokannastasi, niin voit rauhassa keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen.

Leasingin edut

Hallitut autoilun kustannukset Hyödy Drivalian ostovoimasta, jonka ansiosta maksat vähemmän ajoneuvoista sekä huollon, korjausten ja vakuutusten kaltaisista palveluista.Vähemmän riskejä Yrityksesi ajoneuvojen leasingvuokraaminen tarkoittaa, että kaikki ajoneuvoon liittyvät riskit siirtyvät Drivalialle. Otamme vastuun vaurioista, vakuutuksista ja jäännösarvosta sillä välin, kun sinä keskityt ydinliiketoimintaasi.Vapautat resursseja Drivalian asiantuntijoiden tiimi on valmis auttamaan. Päätä, kuinka suuren osan kaluston hallinnasta haluat ulkoistaa. Hoidamme tarvittaessa kaiken oikeiden ajoneuvojen valinnasta hallintotehtäviin ja päivittäiseen kaluston hoitoon. Se on sinusta kiinni.Tyytyväiset kuljettajat Drivalia tukee kuljettajia myös ympäri vuorokauden palvelevalla kuljettajien yhteyskeskuksella. Kuljettajasi ovat prioriteettimme.Vastuullisemmat valinnat Sähköautokanta edistää yrityksen kestävän kehityksen tavoitteita ja yrityskuvaa. Drivalia tukee sinua sähköautoiluun siirtymisessä ja hiilijalanjäljen pienentämisessä.

Rahoitusvaihtoehdot

Autokannan voi rahoittaa monella tapaa ostamisesta liisaukseen. Voit myös valita niiden yhdistelmän. Tutustu vaihtoehtoihin.

Leasingratkaisut

Saat meiltä kaikki yritysautoilun leasingpalvelut. Kerro tarpeesi, niin rakennamme teille toimivan kokonaisuuden.

Ota yhteyttä – autamme pääsemään alkuun!

Marko Juvonen | Myyntipäällikkö +358 400 1111 75 marko.juvonen@drivalia.com

Nestori Leppänen | Myyntipäällikkö +358 458 7619 66 nestori.leppanen@drivalia.com

Kaiken kaikkiaan Drivalian toiminta on hyvin ammattimaista. Sekä liisaamiseen että hallinnointiin keskittyvässä yrityksessä fokus on kohdallaan. Jokaista osa-aluetta hoitaa autoalan ammattilainen.

Harri PousiSanoma Oyj

Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä Suomen organisaatioomme - vastaamme mahdollisimman pian!