Tutustu autoilun oppaisiin

Lataa ilmaiseksi sähköpostiisi lomakkeella!

16. kesäkuuta 2023

Kuljettajan opas

Tämä opas on tarkoitettu työsuhdeautoilijoille ja Drivalian asiakkaille.

5. kesäkuuta 2023

Sähköauton latausoppaat

Mitä kaikkea liittyy sähköautoihin ja niiden lataamiseen? Täältä löydät oppaat koti- ja työpaikkalataamiseen, julkiseen lataamiseen sekä yleistä tietoa lataamisesta ja ladattavista autoista.

25. tammikuuta 2023

Yksityisleasing tutuksi

Yksityisleasing kiinnostaa, mutta haluat vielä tutkia sitä tarkemmin? Tämä opas avaa sinulle yksityisleasingin hyötyjä ja antaa sinulle mahdollisuuden pohtia, voisiko leasing olla sinulle sopiva vaihtoehto uuden auton hankinnalle.

11. lokakuuta 2022

Autopolitiikan suunnittelu

Jokaisella yrityksellä, isolla ja pienellä, on autopolitiikka eli tapa hoitaa autoasioita. Tarkkaan mietitty autopolitiikka tuo merkittäviä säästöjä, sitouttaa henkilöstöä ja vaikuttaa myös yrityksen brändiin.

11. lokakuuta 2022

Yksittäisen auton huoltoleasing

Kun yrityksessäsi on tarve yhdelle tai useammalle autolle, mutta aika ei riitä autoasioiden hoitamiseen, on järkevää ottaa siihen asiantunteva kumppani.

11. lokakuuta 2022

Opas hyötyajoneuvoista

Luotettava kalusto takaa operatiivisen työn sujuvuuden. Olipa yrityksellänne pari tai pari sataa pakettiautoa, kokonaisuutta kannattaa aina miettiä huolella.

11. lokakuuta 2022

Pikaopas autojen rahoitusleasingiin

Yrityksen autorahoitusratkaisuita kannattaa tarkastella ja kilpailuttaa. Mutta tarkoittaako halvin leasingvuokra poikkeuksetta säästöä ja edullista autoilua?

11. lokakuuta 2022

Yritysautojen vakuuttaminen

Yritysautojen vakuuttamiseen ja vahinkoihin liittyy kuluja, joita moni yritys ei tule huomioineeksi. Oppaamme perehdyttää yritysautojen vakuuttamiseen ja kertoo, miten niissä voi säästää sekä aikaa että rahaa.

11. lokakuuta 2022

Työsuhdeauton valinta

Millainen työsuhdeauto sinun kannattaa valita? Miten yrityksen autopolitiikka ohjaa työsuhdeauton valintaa? Millainen auto ja millaisin varustein sinun kannattaisi valita?

5. joulukuuta 2019

Opas autokannan hallinnointiin

Ylläpito, vakuutukset, huollot, polttoainelaskut, uudet hankinnat… Onko yrityksessänne laskettu, monellako työpöydällä omistamiinne autoihin liittyviä laskuja pyörii?