Huollot, korjaukset ja renkaat

Käytännön ohjeita autosi kunnossapitoon

Pienellä vaivalla pitkäkestoista hyötyä! Valitse paras tapa pitää huolta autostasi – säännöllisistä huolloista ja korjauksista kausittaiseen renkaiden vaihtoon asti.

Säännöllisesti huollettu auto tekee autoilustasi huolettomampaa

Huolehdithan, että autosi huolletaan säännöllisesti. Voit tarkistaa ajankohdan autosi huoltokirjasta tai autosi ilmoittaa, koska on huollon aika.

Huollot suoritetaan Drivalian yhteistyökumppaniliikkeessä. Ilmoita liikkeeseen, että kyseessä on Drivalian auto - tällöin noudatetaan sijaisautoja koskevia erikoisehtoja ja laskut ohjautuvat suoraan Drivalialle.

Auton huollot onnistuvat myös Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevän matkasi aikana. Yhteistyökumppanimme noutaa, huoltaa ja palauttaa autosi valmiiksi paluutasi varten. Lue tarkemmat ohjeet lentohuoltoon liittyen täältä.

Varaa huoltoaika vaivattomasti

Valitse sinulle paras vaihtoehto:

Sopimukseen kuuluvat renkaat

Autokohtaiseen sopimukseen kuuluu kesä- ja talvirengassarja vanteineen. Kaikki rengastyöt teetetään Drivalian rengassopimusliikkeissä. Pääyhteistyökumppaneita ovat Vianor Oy ja Suomen Euromaster Oy.

  1. Vinkki!

    Varmista ajoturvallisuus, tarkastamalla rengaspaine kahden kuukauden välein.

Tiepalvelu palvelee 24/7

Drivalian Tiepalveluun perehtynyt henkilökunta, palvelee sinua vuorokauden kaikkina aikoina numerossa p.0207 420 899. Palvelu toimii kaikkialla Suomessa ja apua saat myös ulkomailla suomeksi.

Voit myös pyytää apua tai tehdä nettisivuvarauksen täältä. Saat arvioidun aikataulun viimeistään 15 minuutissa.

Palvelukeskus auttaa riippumatta siitä, mikä on ollut matkan keskeytymisen syy. Tiepalvelu pyrkii varmistamaan, että matkasi jatkuu ja auttaa järjestämään auton noudon korjaamolle sekä kertoo, miten sinun tulee toimia. Numerosta tai nettisivuvarauksen kautta voit myös tiedustella lähintä merkkikorjaamoa tai matkan jatkumisen mahdollistavaa korjaamoa.

Vapaus ajaa silloinkin, kun auto on korjattavana

Suuremmat korjaukset saattavat kestää jonkin aikaa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tarvitsisi muuttaa suunnitelmiasi! Sopimuksestasi riippuen voit saada käyttöösi sijaisauton korjauksen ajaksi.

Soita Drivalialle ja kysy, onko sinulla oikeus korvaavaan autoon.

Yhteystiedot

Puh: 0207 420 900
Arkipäivisin klo 8.00–16.00
Lähetä meille sähköpostia
Asiakaspalvelumme palvelee sinua asiakaspalvelu@fi.drivalia.com. Vastaamme viesteihin mahdollisimman nopeasti.