Miksi sähköautoilu?

7 syytä siirtyä sähköön

Sähköllä toimivat autot ovat polttomoottoriautoja hiljaisempia, helpompia huoltaa, vastuullisempia ja käyttökustannuksiltaan edullisempia. Valitsit sitten hybridin tai täyssähköauton, sähköautoiluun siirtyminen on nyt helpompaa kuin koskaan.

7 syytä siirtyä sähköön

 1. 1. Vastuullisuus

  Sähköautot ovat energiatehokkaita ja täyssähköautot eivät tuota ajettaessa hiilidioksidipäästöjä lainkaan. Maiden pyrkimykset kohti hiilineutraaliutta vaativat yhä tiukempia päästörajoituksia. Vaihtamalla hybridiin tai sähköautoon nyt olet jo valmiina tulevaisuuteen.

 2. 2. Laaja valikoima

  Sähköisten autojen valikoima laajenee huimaa vauhtia. Saatavilla on jo useita eri malleja eri valmistajilta, ja uusia malleja lanseerataan jatkuvasti.

 3. 3. Taloudellisuus

  Sähkö on fossiilisia polttoaineita edullisempaa, ja sähköautoiluun kannustetaan tällä hetkellä alennetuilla verotusarvoilla. Sähkömoottorit myös vaativat vähemmän huoltoa, joten säästät aikaa, rahaa ja vaivaa.

  Sähköautoilu kotisähköllä ladattaessa maksaa keskimäärin 2 euroa sadalta kilometriltä, kun dieselautolla käytät 9 euroa vastaavaan matkaan. Vaihtamalla sähköautoon on mahdollista säästää polttoainekuluissa 10 000 euroa 150 000 kilometrin ajokilometreillä.

 4. 4. Helppous ja hauskuus

  Sähköautoilu on hiljaista, tasaista ja mukavaa. Latausverkostojen kasvaessa ja pikalatausteknologian kehittyessä sähköllä voi ajaa pidempiä matkoja, ja lataaminen sujuu aina vain nopeammin.

 5. 5. Veroedut

  Viranomaiset kannustavat auton käyttäjiä valitsemaan sähköauton myöntämällä sähköautoihin alennetun verotusarvon.

 6. 6. Kantama

  Sähköautojen kantama, eli se miten pitkälle yhdellä latauksella pääsee, kasvaa koko ajan mallistojen kehittyessä.

 7. 7. Liiketoiminnan jatkuvuus

  Yritysedustajana voit valita autopolitiikkasi ensisijaiseksi käyttövoimaksi sähkön. Näin vastaat omien asiakkaittenne ympäristävaateisiin ja tuet yrityksesi liiketoiminnan jatkuvuutta.

Haluatko pysyä ajan tasalla autoilusta?
Jätä yhteystietosi ja olet uutiskirjelistallamme! Uutiskirjeemme ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja sen sisältö on suunniteltu erityisesti kuluttajille.
Jaa tämä artikkeli