Tunnemme julkisen sektorin ja ymmärrämme sen toimintatavat

Palvelemme kaikkia valtion virastoja ja laitoksia, liikelaitoksia, talousarvion ulkopuolisia rahastoja sekä yliopistoja ja korkeakouluja

Autojen leasingpalveluilla saat käyttöösi uudet, ympäristöystävälliset sekä turvalliset henkilö- ja hyötyajoneuvot. Palvelumme kattavat huolto- tai rahoitusleasingin sekä omistusautot. Drivalia Lease Finland Oy on ainoa toimittaja Hansel Oy:n kilpailuttamassa Autojen leasingpalvelut 2018-2019 (2021) -puitejärjestelyssä. Puitejärjestelyyn liittyneet valtion organisaatiot ovat oikeutettuja käyttämään puitesopimukseen kuuluvia palveluja.

Uuden auton hankinta

Uuden auton hankinnan pääset aloittamaan Hanselin ajoneuvopalvelussa.

Tiesithän, että sinulla on mahdollisuus helpottaa autoasioiden hoitamista keskittämällä autopalvelujen hankinta Drivalialle? Autorahoituksen lisäksi teidän on mahdollista käyttää Drivalian autovakuutuspalvelua riippumatta siitä onko organisaationne liittynyt Ajoneuvovakuutukset 2017-2019 -puitesopimukseen. Lisäämällä autovakuutukset leasingsopimukseen on sinulla jatkossa vain yksi yhteyspiste kaikkiin ajoneuvoasioihin.

Drivalia tarjoaa niin liikenne*- kuin kaskovakuutukset asiakaskohtaisesti sovittavilla omavastuilla. Rahoitus- ja vakuutuspalveluiden lisäksi Drivalia tarjoaa myös kattavat lisäpalvelut, joista voit kysyä yhteyshenkilöltäsi lisää.

*Valtion virastojen ja laitosten osalta lakisääteisestä liikennevakuutuksesta vastaa Valtiokonttori.

Vahingot ja vakuutukset

Vahinkopalvelumme palvelee numerossa 0207 420 866 kaikissa vakuutuksiin ja vahinkoihin liittyvissä asioissa.

Mikäli auto on vahingon jälkeen liikennekelpoisessa kunnossa, täyttäkää vauriokorjauksen varauspalvelu -lomake. Fennian sekä Drivalian sopimuskorjaamo Autoklinikka ottaa teihin yhteyttä ja sopii jatkotoimenpiteistä.

Hansel-sopimuksen piirissä olevilla autoilla on pääsääntöisesti autovakuutus Fennian kautta (liikennevakuutus voi olla joko Fenniassa tai Valtiokonttorissa). Fennia on ilmoittanut, että se ei vastaanota vahinkoilmoituksia kolmannen osapuolen kautta 1.9.2021 lähtien, vaan vakuutuksenottajan tai vakuutetun tulee tehdä ilmoitus suoraan Fennialle. Vakuutuksenottaja (yritys) voi tehdä vahinkoilmoituksen sähköisesti Oma Fennia -verkkopalvelun kautta osoitteessa www.fennia.fi tai ottamalla yhteyttä puhelimitse Autoapu 24h -palveluun p. 010 503 2001. Myös ajoneuvon käyttäjä tai kuljettaja voi tehdä puhelinilmoituksen vahingosta Autoapu 24h -palveluun.

Huollot ja korjaukset

Huollot ja korjaukset varataan huollon ajanvarauslomakkeella tai numerosta 📞020 742 0900. Huollon ajanvaraus ohjaa tarpeen mukaan sopivimmalle Drivalian sopimuskumppanille.

Huollon varauksen yhteydessä on mahdollista varata myös huoltoon noutopalvelu.

Tiepalvelu

Drivalian tiepalvelu numerossa 📞0207 420 899 auttaa eteenpäin kaikissa tien päällä sattuneissa ongelmatilanteissa ympäri vuorokauden – myös ulkomailla.

Renkaat

Kaikki rengastyöt teetetään Drivalian rengassopimuskumppaneilla (Vianor tai Euromaster). Sopimukselle kuuluu renkaiden kausivaihdot sekä normaalista kulumasta aiheutuvat uusimiset.

Sopimukseen on mahdollista lisätä rengassäilöpalvelu, jolloin renkaat voi huoletta viedä säilöön sopimuskumppaneillemme.

Raportointi

Jos vastaat autokannastanne, löydät kattavat raportit autokannan muutosten, poikkeamien ja kustannusten seurantaan MyFleet -raportointiohjelmastamme. Tunnukset voit tilata sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@fi.drivalia.com. Kirjaa sähköpostiin mukaan etu- ja sukunimesi, työsähköpostisi sekä organisaatiosi virallinen nimi.

Sopimuksen päättyminen

Ilmoitathan viimeistään 30 päivää ennen sopimuksen suunniteltua päättymistä, mikäli sopimusta halutaan mahdollisesti jatkaa. Työstämme teille ehdotuksen sopimusjatkosta.

Ilmoituksen pääset tekemään seuraavilla lomakkeilla:

Hansel - auton palautusopas
Ota yhteyttä
hansel@drivalia.com
020 7420807