Leasing-palvelut yrityksille

Miksi leasing?

Vaativien asiakkaiden arvostama palveluyritys

Osaaja auton ja autokannan valinnassa niin yritys- kuin yksilötasolla

Tarjoamme yrityksesi tarpeisiin sopivia yritysautoilun leasingratkaisuja yli 26 000 ajoneuvon kokemuksella. Järkevä yritysautoilu pienentää kustannuksia ja riskejä, vapauttaa pääomaa, vähentää päästöjä ja lisää henkilöstön tyytyväisyyttä. Saat meiltä sekä työsuhdeautoihin että tuotantoautoihin liittyvät palvelut, jotka skaalautuvat yksittäisestä autosta Suomen suurimpien pörssiyrityksien isoihin autokantoihin.

Varmistetaan yhdessä, että yrityksesi autoasiat hoituvat vaivattomasti.

Tutustu palveluihimme

Miksi leasing?

Leasing on helppo ja kustannustehokas tapa hoitaa yritysautoilukokonaisuutta. Pääomaa vapautuu ydinliiketoimintaan ja kustannukset ovat tiedossa jo ennakkoon.

Leasingratkaisut

Saat meiltä kaikki yritysautoilun leasingpalvelut. Kerro tarpeesi, niin luodaan teille toimiva kokonaisuus.

Hallinnointipalvelut

Omistaako yrityksesi useampia autoja joiden käyttöä, vakuutuksia ja kustannusten seurantaa hoidatte itse? Tiesitkö, että voit ulkoistaa suurimman osan autokannan hallinnasta? Ulkoistaminen säästää yrityksenne työntekijöiden aikaa muihin, tärkeämpiin ja tuottavampiin töihin.

Rahoitusvaihtoehdot

Autokannan voi rahoittaa monella tapaa. Luodaan ratkaisuista, kuten rahoitus- tai huoltoleasing, juuri teille toimiva kokonaisuus. Tutustu vaihtoehtoihin.

Olemme saaneet Drivalialta hyvää tietoa, jonka perusteella olemme luoneet ja kehittäneet autopolitiikkaamme. Meille on tärkeää, että yhteistyökumppaninamme on toimija, jolla on asiakkaina samankokoisia ja samoja arvoja painottavia yrityksiä kuin me.

Riikka PuupponenValmet

Miksi kannattaa valita Drivalia?

Leasingkumppanin tärkeimpiä ominaisuuksia on mukautua asiakkaan tarpeeseen ja tarjota sopivia vaihtoehtoja, joiden pohjalta on helppo tehdä järkeviä päätöksiä.

Palvelemme kaikenkokoisten yritysasiakkaiden tarpeita. Meiltä saat niin henkilö- kuin hyötyajoneuvot kaikilla mahdollisilla käyttövoimilla.

Me Drivalialla kuljemme rinnallasi muuttuvissa tilanteissa ja paneudumme mielellämme siihen, millaisilla työsuhdeautoilla teidän liiketoimintanne rullaa parhaiten juuri nyt.

Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä Suomen organisaatioomme - vastaamme mahdollisimman pian!