Auton tilaus

Hanki uusi leasingautosi kätevästi

Yritysasiakas: varmista ensin työnantajaltasi, että sinulla on oikeus hankkia työsuhdeauto. Tutustu yrityksenne autopolitiikkaan ja auton hankkimiseen liittyviin käytäntöihin.

Yksityisleasing-asiakas: Löydät tilausohjeet alta omasta osiostansa.

Huomioithan, että pidentyneiden toimitusaikojen vuoksi suosittelemme auton tilausprosessin käynnistämistä viimeistään 9kk ennen nykyisen auton sopimuksen päättymistä.

Auton tietojen ilmoittaminen

Jotta saisit auton käyttöösi ilman turhia viivästyksiä, ilmoita alla listatut tiedot mahdollisimman aikaisessa vaiheessa osoitteeseen asiakaspalvelu@leaseplan.com

Auton tilaaminen

Toimi näin

 • 1.
 • 2.

Laskuri

Tällä laskurilla voit kartoittaa millaisen auton voit työnantajasi autopolitiikan mukaan tilata. Palvelu on käytettävissäsi, mikäli yrityksesi on sen palveluvalikoimaansa valinnut.

Yksityisleasing -auton tilaaminen 

 1. Etsi sinulle sopiva auto

  Olemme valinneet kuluttajille oman valikoiman leasing-autoja. Mukana on useita merkkejä ja malleja eri kokoluokista ja käyttövoimista. Autovalikoima löytyy täältä.

 2. Pyydä tarjous lomakkeella

  Kun sinulle sopiva auto on löytynyt, pyydä tarjous lomakkeella! Lomakkeen löydät täältä.

  Kuluttajamyyntimme on sinuun yhteydessä 2 työpäivän sisällä. Muistathan mainita, mistä automallista olet kiinnostunut ja kertoa muista toiveistasi.

  Lisäpalveluhinnaston kuluttajille löydät täältä.

Auton vastaanottaminen

Kun auto luovutetaan sinulle autoliikkeen toimesta, tarkastathan aina ensimmäiseksi, että auto vastaa täysin tilausta, esimerkiksi värin ja varusteiden kannalta. Jos auto ei vastaa tilausta, sitä ei tule vastaanottaa / rekisteröidä, vaan asiasta tulee soittaa heti Drivalian asiakaspalveluun.

Yhteystiedot

Puh: 0207 420 900
Arkipäivisin klo 8.00–16.00
Lähetä meille sähköpostia
Asiakaspalvelumme palvelee sinua asiakaspalvelu@fi.drivalia.com. Vastaamme viesteihin mahdollisimman nopeasti.