Auton palautus

Ohjeita ja hyödyllistä tietoa

Leasingauton palautus

Varaa sinulle sopiva palautusaika ajanvarauskalenterista täältä.

Huomioithan että, voit palauttaa auton 30 vrk ennen leasingsopimuksen suunniteltua päättymispäivää.

Pääset tekemään ajanvarauksen aikaisintaan kuusi viikkoa ennen sopimuksen päättymispäivää.

Saat varausvahvistuksen matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi.

Palautukselle varattua aikaa ei voi siirtää tai muokata vaan varatun ajan peruuttaminen tapahtuu vahvistusviestissä olevan linkin kautta.

Tämän jälkeen uusi aika varataan kuten aiemmin syöttämällä rekisterinumero ja valitsemalla sopiva ajankohta annetuista vaihtoehdoista. Rekisterinumero toimii kirjautumistunnuksena. Mikäli ajanvaraus ei onnistunut, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0207 420 900, niin varaamme sinulle sopivan ajan.

Lopullinen tarkastus autolle tehdään myöhemmin puolueettoman, ulkopuolisen tarkastajan toimesta ja raportti toimitetaan yrityksesi autoasioista vastaavalle henkilölle.

Tarvittaessa auto pestään asiakkaan lukuun ennen tarkastusta.

Ohjeita auton palautukseen

 1. Palautukseen valmistautuminen
 2. Kolme tapaa autosi palauttamiseen

  Drivalian palautuspiste: Nuolitie 10, 01740 Vantaa Varaa sinulle sopiva palautusaika oheisesta ajanvarauskalenterista. Huomioithan että, voit palauttaa auton 30 vrk ennen leasingsopimuksen suunniteltua päättymispäivää. Pääset tekemään ajanvarauksen aikaisintaan kuusi viikkoa ennen sopimuksen päättymispäivää. Saat varausvahvistuksen matkapuhelimeesi ja sähköpostiisi. Mikäli varaamasi aika ei sovikaan sinulle, voit muuttaa tai peruuttaa ajan kirjautumalla ajanvarauskalenteriin. Rekisterinumero toimii kirjautumistunnuksena. Mikäli ajanvaraus ei onnistunut, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0207 420 900, niin varaamme sinulle sopivan ajan. Lopullinen tarkastus autolle tehdään myöhemmin puolueettoman, ulkopuolisen tarkastajan toimesta ja raportti toimitetaan yrityksesi autoasioista vastaavalle henkilölle. Tarvittaessa auto pestään asiakkaan lukuun ennen tarkastusta.

  Kuljetustilaus Pääkaupunkiseutu (vain yritysasiakkaat) Mikäli et henkilökohtaisesti pääse palauttamaan autoasi palautuspisteeseen, voit tilata autollesi kuljetuksen. Kuljetuskustannus veloitetaan yritykseltänne, joten varmistathan etukäteen yrityksenne hyväksynnän kustannukselle. Kuljetustilaus on tehtävä kirjallisesti. Pääkaupunkiseudun sisäisissä kuljetuksissa kuljetus hoituu 2 arkipäivän sisällä. Saman päivän kuljetus lisämaksusta. Kuljetuksessa auto tulee likaiseksi, joten emme suosittele pesua ennen kuljetusta. Auto pestään palautuspisteessä tarvittaessa.

  Kuljetustilaus muu Suomi (vain yritysasiakkaat) Mikäli et henkilökohtaisesti pääse palauttamaan autoasi palautuspisteeseen,voit tilata autollesi kuljetuksen. Kuljetuskustannus veloitetaan yritykseltänne, joten varmistathan etukäteen yrityksenne hyväksynnän kustannukselle. Kuljetustilaus on tehtävä kirjallisesti. Muun Suomen kuljetukset 5 arkipäivän sisällä. Kuljetuksessa auto tulee likaiseksi, joten emme suosittele pesua ennen kuljetusta. Auto pestään palautuspisteessä tarvittaessa.

 3. Normaali ja poikkeava kuluminen

  Noudatamme palautuvan auton kunnon arvioinnissa johtavien arviointiorganisaatioiden puolueettomasti määrittämiä kriteereitä. Suomessa ulkopuolisen tarkastuksen tekee Macadam Europe NV. Ajoneuvojen palautus- ja myyntiprosessimme on sertifioitu TÜV Nord:n toimesta. Standardimuotoinen prosessi tarkoittaa objektiivisuutta, läpinäkyvyyttä, laadukasta palvelua sekä korkeampia myyntihintoja. Normaalin ja poikkeavan kulumisen ohjeet on määritelty erikseen henkilö- ja tavara-autoille niiden eri käyttötarkoitusten vuoksi.

  Kuluminen henkilöautot (pdf) Kuluminen tavara-autot (pdf)

 4. Yksityisleasing-auton palauttaminen - huomioi nämä: 

  Drivalia on kehittänyt ammattimaisen lähestymistavan yksityisleasing-ajan päättyessä noudetettavaan auton palautusprosessiin. Tarjoamme yksityisleasing-asiakkaille riippumatonta, rehellistä ja läpinäkyvää palvelua.

  Olemme laatineet kunkin palautetun leasing-ajoneuvon kuntoa koskevat minimistandardit. Tutustu tähän oppaaseen tarkasti ennen auton palautusta.

Lisäpalveluhinnasto

Lisäpalveluhinnasto 1.4.2023 alkaen.

Hyödyllistä tietää

Huomioithan!

Jos autosi omistaja on Drivalia, palautetaan auto Drivalian palautuspisteeseen Vantaalle. Jos autosi omistaja on joku muu, saat palautusohjeet auton omistajalta. Auton käyttäjänä olet vastuussa auton palautuksesta.

Sopimus päättyy vasta kun Drivalia on vastaanottanut auton varusteineen sopimuksen mukaisessa kunnossa. Jos palautat auton muualle, saattaa siitä aiheutua yrityksellesi siirtokustannuksia.

Haluaisitko ostaa tai liisata käytetyn leasingauton?

Tiesithän, että Drivalia tarjoaa huippuvalikoiman korkealaatuisia käytettyjä autoja? Voit tutustua käytettyjen autojemme myyntiin täällä. Valikoimasta löytyy myös yksityisleasing-autoja.

Haluaisitko lunastaa työsuhdeautosi sopimuskauden päätteeksi?

Tiesitkö, että voit lunastaa käytössäsi olevan työsuhdeauton itsellesi? Mikäli kiinnostuit lunastamaan tutun autosi, jonka käyttöhistoria on sinun tiedossasi, täytä alla oleva lomake, niin lähetämme sinulle tarjouksen autostasi mikäli sopimuksen suunniteltuun päättymispäivään on alle 2 kuukautta aikaa.

Auton voi lunastaa aikaisintaan 30 vrk ennen leasingsopimuksen suunniteltua päättymispäivää. Lunastus on helppo ja vaivaton tapa hankkia auto omaksi ja tarvittaessa myös edullinen rahoitus hoituu kauttamme.