Näin aloitat sähköautoilun

Apua sähköautoiluun siirtymisessä

Hyvä startti sähköautoiluun, olit sitten yrityspäättäjä, työsuhdeautoilija tai yksityisliisaaja

Yrityspäättäjä: muokataan autopolitiikkanne sähköautoilua tukemaan

Kanssamme löydät sopivimman leasing-ratkaisun liiketoimintasi tueksi. Tänä päivänä se tarkoittaa yhä useammin siirtymistä sähköautoiluun.

Asiantuntijoidemme ja palvelujemme avulla aloitat vastuullisen, hiljaisen ja taloudellisen sähköautoilun nopeasti, tehokkaasti ja vaivattomasti.

Ota yhteyttä myyntiimme:
Marko Juvonen, marko.juvonen@leaseplan.com,
p. 0400 1111 75
tai
Nestori Leppänen, nestori.leppanen@leaseplan.com,
p. 045 876 1966.

Työsuhdeautoilija: tutustu vaihtoehtoihisi

Jos olet harkitsemassa sähköautoon siirtymistä, tutustu ensin yrityksesi autopolitiikkaan. Autopolitiikkanne saattaa määritellä, mitä käyttövoimia työsuhdeautoilijoiden sopimuksiin tuetaan ja ovatko sähköautot mahdollisia yrityksessänne.

Tärkein asia, joka sinun tulee miettiä ennen sähköauton hankintaa on se, miten pitkiä matkoja ajat ja millä alueilla.

Tutustu taloyhtiösi käytäntöihin, jotta tiedät onnistuuko kotilatauslaitteen asentaminen taloyhtiöissäsi ja millä ehdoin. Tutustu myös julkiseen verkostoon ajamallasi alueella ja arvioi kriittisesti, riittävätkö latauspisteet arkesi sujuvuuden kannalta.

Kannattaa myös vilkaista testivideot ja artikkelit, joissa avataan sähköautoilua.

Kuluttaja: tutustu valikoimaan

Oletko kuluttaja ja kiinnostunut hankkimaan sähköauton yksityisleasingillä?

Tutustu valikoimaamme suoraan netistä. Mukana on useita eri merkkejä ja malleja sähköautoista. Pääset näkemään sähköautoja valitsemalla suodattimen "Polttoaine"-kohdasta "Sähkö".

PS. Vilkaise myös uusimmat artikkelit ja testivideot nettisivujemme ylänavigaatiosta kohdasta "Inspiroidu".

Euro 7 päästönormit: Millaisia muutoksia päivitetyt määräykset tuovat tullessaan?

Viime vuoden marrakuussa julkistettiin Euroopan komission ehdotus ajoneuvopäästöjä koskevista uusista standardeista, joita kutsutaan Euro 7 -normeiksi. Niillä on tarkoitus korvata Euro 6 -normit.

Kompaktit sähköautot kaupunkiajoon

Oletko valmis sähköautoiluun? Tutustu kompakteihin kaupunkiajoon sopiviin sähköautoihin. Piipahda kauppaan, aja toimistolle, sukuloi tai nauti vain yksinkertaisesti ajamisesta ilman sen ihmeellisempää syytä. Kohti vastuullisempaa, turvallisempaa ja älykkäämpää liikkumista.

3 askelta sähköautoilun aloittamiseen

Teemme sähköautoiluun siirtymisestä helppoa

1. Miten lataat?

Mieti, miten haluat ladata autoasi. Kokemuksemme mukaan kotilatausmahdollisuus on edellytys helppoon ja kustannustehokkaaseen sähköautoiluun. Autamme sinua löytämään sopivimman latausratkaisun. 

2. Mikä automalli?

Valitse, mikä sähköauto vastaa parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Työsuhdeautoilijana voit liisata minkä tahansa sähköauton, mikäli yrityksesi autopolitiikka sen sallii.

Kuluttaja löytää yksityisleasing-valikoimastamme kattavasti sekä ladattavia hybridejä, että täyssähköautoja.

3. Ota yhteyttä asiantuntijaan

Drivalian ammattilaiset tukevat sinua valinnoissa ja kaikissa käytännön asioissa. Teemme siirtymisestä puhtaaseen, hiljaiseen ja vastuulliseen sähköautoiluun helppoa ja yksinkertaista.

    Haluatko pysyä ajan tasalla autoilusta?
    Jätä yhteystietosi ja olet uutiskirjelistallamme! Uutiskirjeemme ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja sen sisältö on suunniteltu erityisesti kuluttajille.
    Jaa tämä artikkeli