Vahingot ja vauriot

Saat tarvitsemasi avun paikasta riippumatta

Vahinkopalvelumme palvelee numerossa 0207 420 866 kaikissa vakuutuksiin ja vahinkoihin liittyvissä asioissa.

Tarvitsetko apua heti?

 1. Hälytä tarvittaessa apua paikalle

  Jos joku on loukkaantunut vahingossa, paikalle tarvitaan liikenteenohjausta tai vahinko on aiheutettu rikoksella (rattijuopumus, ylinopeus, anastettu auto tms.), ota yhteyttä poliisiin.

 2. Hinauspalvelu 

  Hinausapua saat soittamalla Drivalian tiepalveluun 0207 420 899

 3. Tiepalvelu 24/7

  Tarvitseko apua tien päällä? Hajosiko rengas tai sammuiko auto tien varteen? Drivalian Tiepalveluun perehtynyt henkilökunta, palvelee sinua vuorokauden kaikkina aikoina numerossa p. 0207 420 899. Palvelu toimii kaikkialla Suomessa ja apua saat myös ulkomailla suomeksi. Voit myös pyytää apua tai tehdä nettisivuvarauksen täältä. Saat arvioidun aikataulun viimeistään 15 minuutissa.

Kuinka varaan korjauksen ja ilmoitan vahingosta?

 1. Täytä sähköinen ilmoitus

  Ilmoita vahingosta meille heti, kun vahinko on tapahtunut tai olet havainnut autossasi vaurion. Käytä sähköistä lomaketta. Korjauksen ajanvarauspyynnön jälkeen Drivalian vakuutusasiakkaat voivat jatkaa suoraan vahinkoilmoituksen täyttämiseen. Vahinkoilmoituksen tekeminen edellyttää vahvan tunnistautumisen esimerkiksi pankkitunnuksilla.

  On hyvä huomioida, että lain mukaan vakuutusyhtiö ei ole velvollinen korvaamaan auton vauriota, jos vahingon sattumisesta ilmoituksen tekemiseen on kulunut enemmän kuin yksi vuosi.

  Mikäli kyse on toisen ajoneuvon aiheuttamasta liikennevahingosta, voit jättää yhteystietosi korjauksen varaamista varten samalla lomakkeella. Suosittelemme tekemään myös vahinkoilmoituksen siltä varalta, että syyllinen vastapuoli ei toimita vahinkoilmoitusta omaan vakuutusyhtiöönsä.

 2. Täytä tarvittaessa auton käyttötarveselvitys

  Sijaisauto korjauksen ajaksi? Liikennevahingossa vastapuolen olessa syyllinen, täytä käyttötarveselvitys sijaisautoa varten ja palauta se autovahingot@leaseplan.fi.

  Tästä käyttötarveselvityslomakkeelle.

Yhteystiedot

Puh: 0207 420 900
Arkipäivisin klo 8.00–16.00
Lähetä meille sähköpostia
Asiakaspalvelumme palvelee sinua asiakaspalvelu@fi.drivalia.com. Vastaamme viesteihin mahdollisimman nopeasti.