Leasingratkaisut

Kustannusten hallintaa, autokannan optimointia ja vastuullisia valintoja

Yrityksellesi räätälöityjä leasingratkaisuja

Leasingkumppanin tärkeimpiä ominaisuuksia on mukautua asiakkaan hetkeen ja tarjota sopivia vaihtoehtoja, joiden pohjalta on helppo tehdä järkeviä päätöksiä. Määrittelemme yhdessä yrityksesi tarpeita palvelevan palvelukokonaisuuden ja autopolitiikan. Olipa tarpeesi helpottaa budjetointia, säästää aikaa ja rahaa, vähentää riskejä tai tehdä vastuullisempia valintoja löytyy kattavasta tarjonnastamme teitä palveleva leasingvaihtoehto ja rahoitusmalli. Autokannasta vastaavalle ja kuljettajille tarjoamme näppärät verkkotyökalut, joilla asioiden hoito sujuu missä vain.

Me Drivalialla kuljemme rinnallasi muuttuvissa tilanteissa ja paneudumme mielellämme siihen, millaisilla työsuhdeautoilla teidän liiketoimintanne rullaa parhaiten juuri nyt.

Omistaminen, rahoitus- vai huoltoleasing?

Me tiedämme, mikä kaikki yritysautoilun kokonaiskustannuksiin vaikuttaa, ja miten arvokasta sinulle ovat ennakoitavat kustannukset. Autamme sinua kehittämään yrityksesi autoilun käytäntöjä, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Kustannusten optimointi

Tehokas budjetointi vaatii kustannustehokkuutta ja läpinäkyvyyttä. My Fleet -palvelumme valvoo autokantaasi ja kokoaa sitä koskevia tietoja. Autamme kuljettajia autopolitiikkaan sopivan ja kuljettajan tarpeita vastaavan ajoneuvon valinnassa.

Päivitä autopolitiikkasi tähän päivään

Liikkuminen uudistuu jatkuvasti sekä teknologisen kehityksen että uusien palveluiden myötä. Me tiedämme uusimmat kehitystrendit ja olemme aina askeleen edellä, jotta voimme auttaa asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Ehdotamme konkreettisia dataan ja kokemukseemme perustuvia ratkaisuehdotuksia.

Tutustu

Miksi kannattaa valita Drivalia?

Leasingkumppanin tärkeimpiä ominaisuuksia on mukautua asiakkaan hetkeen ja tarjota sopivia vaihtoehtoja, joiden pohjalta on helppo tehdä järkeviä päätöksiä.

Palvelemme kaikenkokoisten yritysasiakkaiden tarpeita. Meiltä saat niin henkilö- kuin tuotantoajoneuvot kaikilla mahdollisilla käyttövoimilla. Autamme pienentämään autoilun kustannuksia ja riskejä, vapauttamaan pääomaa, ennakoimaan autoiluun liittyviä kuluja, lisäämään henkilöstösi tyytyväisyyttä sekä vähentämään päästöjä ja viestimään arvoistasi.

Hallinnoimme Suomessa yli 26 000 ajoneuvoa n. 900 asiakasyrityksessä. Taustalla toimii vakavarainen omistaja CA Auto Bank ja Drivalia-yhtiö.

Lue lisää

Drivalian hyvin mietitty toimintatapa tekee oman elämän helpommaksi. Koko sopimuksen elinkaaren ajalle on tarkat prosessit auton luovutuksesta palautukseen sekä selkeät ohjeet eri tilanteisiin.

Jarno OksanenAtea

Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä Suomen organisaatioomme - vastaamme mahdollisimman pian!