Keitä olemme?

Drivalia Lease Finland Oy

LeasePlan Finland Oy:n omistus siirtyi 1.8.2023 alkaen Crédit Agricole Groupiin kuuluvan CA Auto Bankin omistamalle Drivalia-yhtiölle. Uusi nimemme on Drivalia Lease Finland Oy.

Drivalia Lease Finland Oy on autoleasingyritys, joka toimii kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina eri kokoisille yrityksille ja yhteisöille sekä kuluttajille. Yli sadan hengen tiimimme hallinnoi Suomessa yli 25 000 leasing-ajoneuvoa yli 900 asiakasyrityksessä, ja lisäksi myymme käytöstä palautuneita leasing-autoja.

Olemme osa eurooppalaista Drivaliaa, jonka erityisosaamisaluetta ovat innovatiiviset liikkumispalvelut ja kestävä liikkuminen. Drivalian emoyhtiö on CA Auto Bank, Crédit Agricole Consumer Financen kokonaan omistama pankki, joka tarjoaa ajoneuvojen luotto- ja vuokraratkaisuja sekä vakuutuspalveluja.

CA Auto Bankilla on toimintaa 17 Euroopan maassa ja yhteensä 1 900 työntekijää.

Lue lisää CA Auto Bankista: Homepage - CA Auto Bank - Corporate Site (ca-autobank.com)

Lue lisää Drivaliasta: Integrated mobility solutions - DRIVALIA


Drivalia Lease Finland Oy kumppanina

Autoilijan puolella ja puolesta

Uusi vai käytetty auto? Hankinko oman, yhteiskäyttöauton vai leasingin – itselleni vai yritykselle? Minkä automerkki ja -mallin valitsisin? Mitkä ovat autoilun todelliset kulut, ja missä voisin säästää? Mitkä arvot koen tärkeiksi? Kuinka nopeasti saan auton käyttööni? Millaisia muutoksia on odotettavissa ja kuinka ne vaikuttavat minuun tai yritykseeni?

Takana ovat ajat, jolloin jouduit tyytymään yksipuolisiin mainospuheisiin ja kuluttamaan aikaasi vertailuun. Drivalian kanssa teet oikeita valintoja, sillä valjastamme alati muuttuvat liikkumisen tavat, käyttövoimat, markkinat sekä verotuksen, lait ja asetukset sinun parhaaksesi.

Saat päätöksesi tueksi puolueettoman suosittelijan, globaalin toimijan näkemyksen sekä läpinäkyvät laskelmat. Matkantekoasi helpottavat markkinoiden monipuolisimmat rahoitus- ja hallinnointiratkaisut. Asiakkaanamme saat kaiken tarvitsemasi yhdeltä toimittajalta, sisältäen ajoneuvot kiinteään kuukausihintaan, huollot ja korjaukset, vakuutukset ja tiepalvelun. Mikäli leasing ei ole paras ratkaisu sinulle tai yrityksellesi, kerromme senkin sekä hoidamme puolestasi autosi hankintaan liittyvät asiat – bonuksena paremmat ostoehdot. Asiointi kanssamme hoituu alusta loppuun helposti verkossa, mistä ja milloin tahansa.

Vauhtia yritysautoiluun

Drivalia sitoutuu helpottamaan ja tehostamaan liiketoimintaasi. Autamme pienentämään autoilun kustannuksia ja riskejä, vapauttamaan pääomaa, ennakoimaan autoiluun liittyviä kuluja, lisäämään henkilöstösi tyytyväisyyttä sekä vähentämään päästöjä ja viestimään arvoistasi. Valikoimamme kattaa henkilö- ja hyötyajoneuvot kaikilla käyttövoimilla. Emme sido yritystäsi pitkiin sopimuksiin, ja huomioimme myös kausiluontoiset tarpeet. Autokannan voit rahoittaa monella tapaa – voit ostaa ajoneuvot ja hallita niitä itse tai valita aikaa ja resursseja säästävän leasingin ja keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Suuret yritykset hyötyvät kansainvälisestä verkostostamme, jonka avulla pystymme koordinoimaan autopolitiikkaa yli maarajojen. Autoiluun liittyvien asioiden seuranta on helppoa ja raportointi läpinäkyvää. Olemme taloudellisesti vakaa toimija, eikä esimerkiksi luottopäätöksiä tarvitse hakea maakohtaisesti. Saat kaiken tarvitsemasi yhdeltä toimittajalta matkan alusta loppuun. Lisäksi toimimme autoasioiden edunvalvojanasi sekä teemme laajankin autokannan hallinnoinnista vaivatonta.

Lue mitä asiakkaamme sanovat.