Jonna Lehtinen, Customer Service Specialist

Artikkelin lukuaika: 1 minTöissä meillä
Opintojen ohella asiakaspalvelussa tuntitöitä tekevä Jonna kokee, että Drivalialla on huipputyöyhteisö, jossa on mahdollista päästä haastamaan itseään joka päivä.
Jaa tämä artikkeli

Kuinka kauan olet ollut Drivalialla?

Olen työskennellyt Drivalialla nyt melkein päivälleen puoli vuotta palveluasiantuntijan roolissa. Työ löytyi ikäänkuin hieman sattumalta, sillä minuun otettiin yhteyttä LinkedInissä ja siitä se sitten lähti! Opiskelen töiden ohella myös Tradenomiksi ja näin ollen toimin tuntityöntekijänä tehden töitä noin 20 tuntia viikossa.

Mikä on parasta työssäsi?

Työssäni on parasta se, että se haastaa joka päivä sopivasti, sillä esimerkiksi jokainen autohankinta on hieman erilainen. Koen, että tässä työssä on huippumahdollisuudet oppia jatkuvasti uutta ja päästä kehittämään itseään. Lisäksi tottakai ihana työyhteisö, josta saa apua aina kun tarvitsee, on yksi parhaista asioista.

On myös ollut mukava huomata, kuinka jouhevasti työ ja koulu on saatu kulkemaan yhdessä. Tuntityöntekijänä toimiminen on mahdollistanut työnteon joustavasti, sillä pystyn itse määrittelemään, miten paljon töitä pystyn tehdä kukin viikko. Tämä mahdollistaa sen, että pystyn tarjoamaan täyden panoksen aina niin töissä kuin koulussa.

Mitä drivalialaisuus tarkoittaa sinulle?

Mahdollisuuksia, yhteenkuuluvuutta, asiantuntijuutta. Paljon naurua ja pilkettä silmäkulmassa!

Jos olisit auto, niin mikä auto olisit?

Tämä olikin varmasti vaikein kysymys näistä. Tässä asiassa kysyin apua läheiseltäni ja pyysin häntä kertomaan, mikä auto mahtaisin olla jos olisin auto. Hetken pohdinnan jälkeen minulle sanottiinkin, että olisin varmaankin Volvo. Kun kysyin miksi näin, vastauksena oli, että siksi, koska Volvot ovat luotettavia, vakaita ja turvallisia. Koen, että nämä piirteet kuvaavat hyvin itseäni, eli vastaan siis Volvo!

Julkaistu 8. tammikuuta 2024
Oliko tästä artikkelista apua?
8. tammikuuta 2024
Jaa tämä artikkeli