Pakettiauton huoltoleasing on vaivaton vaihtoehto yrityksille

Artikkelin lukuaika: 1 minAutoilun vinkit
Pakettiauton voit liisata siinä missä henkilöautonkin. Leasing ei riipu autojen määrästä tai yrityksen koosta. Pakettiautojen ja muiden hyötyajoneuvojen liisaus mielletään usein turhaan vain suuryritysten ratkaisuksi. Tarjoamme sinulle yksittäisen ajoneuvon huoltoleasingin ja kaikki sen sisältämät palvelut myös pakettiautoon.
Jaa tämä artikkeli

Ennakoi autoilun kustannukset ja aja huoletta

Huoltoleasingin myötä sinun ei tarvitse stressata yllättävistä kuluista ja menoeristä, sillä huoltoliisatun pakettiauton vuokra on joka kuukausi saman kokoinen. Yritysautoilun kustannusten ennakointi ja alentaminen ovatkin ensiarvoisen tärkeitä kaikkien hyötyajoneuvojen kohdalla, sillä autot kuuluvat yleensä yrityksen liiketoiminnan ytimeen.

Liisaamalla yritys ei sido omaa pääomaansa auton omistamiseen, vaan maksaa vain käytöstä. Käytössä on aina paras mahdollinen auto, jolla on ilo ajaa.

Vaivatonta varustelua juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Pakettiautojen varustelu vaatii ammattimaista otetta ja ymmärryksen liiketoiminnastasi. Yritysten tarpeet voivat olla hyvin erilaisia: pakettiautoihin voidaan asentaa hyllyjärjestelmiä, inverttereitä, liikuteltavia vinssejä, lisätyövaloja ja kiinteät varoitusvalot. Osaamme vastata kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varustelun kustannus voi olla jopa kolmanneksen ajoneuvon hinnasta. Montaa pakettiautoa hankkivaa pk-yrittäjää helpottaa se, että huoltoleasing-pakettiautossa myös varusteista maksetaan osana leasing-vuokraa, tasaisesti koko leasing-sopimuksen ajan.

Jos yritykselläsi on aiemmin ollut käytössään pakettiauto, on uudessa leasing-autossa mahdollista hyödyntää olemassa olevia, käytettyjä varusteita. Säästö on selvä.

Pidempi käyttöaika pienentää kuukausikustannuksia

Pakettiautojen ja muiden hyötyajoneuvojen käyttöajan optimointi on erittäin tärkeää, sillä ajoneuvojen elinkaari ulottuu jopa 6–15 vuoteen.

Hyötyajoneuvot on tehty kestämään ja palvelemaan liiketoimintaa käyttötarkoituksessaan parhaalla mahdollisella tavalla. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään auton käyttöiän optimoinnissa.

Mitä pakettiauton huoltoleasing-vuokraan sisältyy?

Julkaistu 23. tammikuuta 2024
Oliko tästä artikkelista apua?

Artikkeliin liittyviä aiheita
23. tammikuuta 2024
Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvää

Autoilun vinkit
Black Week 2023: 10 syytä valita leasing uuden auton ostamisen sijaan15 marraskuu 2023 - Artikkelin lukuaika: 1 min
Autoilun vinkit
Slowing down the drivers of cost08 syyskuu 2022 - Artikkelin lukuaika: 4 min
Autoilun vinkit
Pakettiauton varustelun ABC08 kesäkuu 2020 - Artikkelin lukuaika: 1 min