Käytetyn auton leasing: Mitä leasingsopimus sisältää?

Artikkelin lukuaika: 1 minAutoilun vinkit
Käytetyn auton leasing on täydellinen vaihtoehto auton hankintaan, jos tarvitset ajoneuvon lyhyemmäksi aikaa, edullisemmin tai haluat välttää pitkien toimitusaikojen odottelun. Mutta mitä kaikkea muuta leasingsopimus sisältää?
Jaa tämä artikkeli

Käytetyn auton leasingsopimus on monipuolinen palvelukokonaisuus, joka tarjoaa käyttäjälleen huolettoman ja kustannustehokkaan tavan nauttia autoilusta ilman omistamisen huolia. Kun otat auton leasingillä, sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi auton jälleenmyynnistä ja arvon laskusta. Itse leasingsopimuksen sisältö on suunniteltu vastaamaan sekä yksityishenkilöiden että yritysten tarpeita, tarjoten kattavan palvelun, joka sisältää kaiken auton käyttöön liittyvän.

Sopimukseen sisältyy

 1. Kiinteä kuukausihinta - ei pelkoa yllättävistä autoilun lisäkuluista

  Leasing-hinta on etukäteen määritelty ja sisältää kaikki autoilun peruskulut lukuun ottamatta ajoneuvoveroa, polttoainetta tai latausta .ja pesuja. Yksi suurimmista eduista on se, että kiinteän hinnan ansiosta voit budjetoida autoilusi kustannukset tarkasti ilman pelkoa yllättävistä lisäkuluista.

 2. Huollot, katsastukset ja korjaukset

  Leasingsopimus kattaa auton määräaikaishuollot ja katsastukset, mikä varmistaa, että auto pysyy aina hyvässä kunnossa ja turvallisena käyttää. Sopimus kattaa myös teknisten vikojen korjaukset (tavanomainen kuluma) ja rikkoontuneet sulakkeet sekä pyyhkijänsulkien uusinnat. Juuri tämä palvelu poistaa huolen auton ylläpidosta ja mahdollisista korjauskuluista.

 3. Renkaat, niiden vaihto ja säilytys

  Käytetyn auton leasingsopimus kattaa myös ajoneuvon mukana toimitettujen kesä- ja talvirenkaiden tavanomaisesta kulumisesta aiheutuneet uusinnat, kausivaihdot sekä rengassäilön Drivalian sopimuskumppaneilla. Sinun ei tarvitse siis suorittaa enää puolivuosittaista rengasrumbaa tai miettiä renkaiden säilytyspaikkaa.

 4. Vakuutukset

  Leasing-auto on aina vakuutettava. Drivalian kautta voit vakuuttaa leasingautosi edullisella liikenne- ja kaskovakuutuksella. Vakuutusmaksu laskutetaan osana leasingvuokraa ja maksun suuruus määräytyy leasingauton hintaluokan mukaan. Tutustu tarkemmin vakuutusesitteeseemme.

 5. Lisäksi: Joustavuus ja nopea toimitus

  Käytetyn auton leasing tarjoaa joustavuutta sopimuksen keston suhteen, mahdollistaen lyhyempiä sopimuskausia verrattuna uuden auton leasingiin. Lyhimmillään sopimus voi olla 6 kuukautta. Tämä mahdollistaa auton ottamisen esimerkiksi projektiluontoisesti.

  Lisäksi saat auton käyttöösi parhaimmillaan jo samana päivänä, joten sinun sinun tarvitse odotella uuden autosi käyttöönottoa.

 6. Lisäksi: Laaja valikoima - sinulle sopiva auto löytyy varmasti

  Drivalialta löydät laajan valikoiman leasingkäytöstä palautuneita autoja. Olemme valinneet kuluttajille oman valikoiman leasing-autoja. Mukana on useita merkkejä ja malleja eri kokoluokista ja käyttövoimista. Laajan valikoimamme ansiosta sinulla on mahdollisuus valita juuri omiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopiva auto.

Julkaistu 8. helmikuuta 2024
Oliko tästä artikkelista apua?
8. helmikuuta 2024
Jaa tämä artikkeli