Tukea ja tietämystä 120:n omistusauton hallinnointiin – SATO

Artikkelin lukuaika: 2 minAsiakaskertomukset
Laajaa, päivittäistä tukea yhden hengen autotiimille Drivalian huoltoleasing-sopimuksella.
Jaa tämä artikkeli

SATO on suomen suurimpia vuokranantajia, palvellen lähes 43 000 asukasta pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Satolaiset ovat yli 80 vuoden ajan varmistaneet, että heidän asiakkaansa voivat elää huoletonta, itsensä näköistä elämää.

Asiakaspalvelu on SATOlle sydämenasia. Siksi he ovatkin olleet erityisen tyytyväisiä Drivalian laadukkaaseen palveluun viimeisen 10 vuoden ajan.

SATO omistaa tällä hetkellä noin 120 autoa – aina talomestarien ajamista pakuista myyntiosaston pieniin kaupunkiautoihin.

“Meillä on noin 80 työautoa ja 40 työsuhdeautoa,” Ljubov Baptiste, Office Manager SATOlla, kertoo. ”Niiden käytäntöä luonnollisesti hoidetaan kahdella eri tavalla. Jokaisen auton kohdalla pitää siis miettiä, että minkälaisen auton rekkari tämä nyt olikaan. Onneksi minulla on mahdollisuus konsultoida Drivaliaa tarvittaessa.”

Ljubov on yksin vastuussa SATOn autokannan hallinnoinnista. Aika ei aina vain riitä jokaiseen tehtävään, vaikka kuinka haluaisi.

“Olen yksin autovastaavana SATO:lla, mutta vain 50-prosenttisesti. Loput työajastani toimin johdon assistenttina ja toimitilavastaavana,” Ljubov kertoo. “Autoasiat eivät siis todellakaan ole ainoa tehtäväni, minkä takia onkin niin hyvä, että minulla on tässä tukena koko Drivalia – erityisesti asiakaspalvelu, mutta myös kaikki muutkin osastot sieltä.”

Tämä yhteistyö säästää minulle aikaa ja SATOlle rahaa. Meidän pitää priorisoida mihin käytämme aikaa, kun lähtökohtaisesti meidän liiketoiminta on kuitenkin asuntojen vuokraaminen.

Ljubov BaptisteOffice Manager, SATO

Tukea ja helpotusta autoarkeen – Drivalian asiakaspalvelusta sisäisen tiimin jatke 

Drivalian huoltoleasing-sopimuksella SATO saa laajaa, asiantuntevaa tukea päivittäisiin autoasioihinsa.

“Meillä on Drivalialta hyvin laaja palvelukokonaisuus. Saamme nopeaa tukea päivittäisistä autoasioista ja polttoainekorteista aina autojen myyntiin ja hankintaan,” Ljubov kertoo.

SATO:n ja Drivalian tiimit tekevät hyvin läheistä, matalan kynnyksen yhteistyötä.

“Drivalian asiakaspalvelu on minulle tällainen ‘tiimi-kakkonen’,” Ljubov kertoo naurahtaen. “He tietävät autoasiat läpikotaisin ja ovat aidosti perillä myös meidän tilanteesta. Heitä on helppo lähestyä puhelimitse, sähköpostitse tai periaatteessa miten vain.

Varsinkin laskuasioissa saan paljon päivittäistä tukea. Pöydälleni tulee jatkuvasti ihan ihmeellisiä laskuja ja Drivalialla aina tiedetään miten jokaisessa tulee toimia. Ne tuntevat meidän sopimuksen ja autoasiat niin hyvin.”

Drivalia auttaa pitämään SATOn autokannan ajan tasalla

Autot ovat isossa roolissa SATOn liiketoiminnassa ja siksi Ljubovin mielestä onkin erityisen tärkeää pitää autopolitiikka ajan tasalla.

“Halutaan seuraavaksi tuoda lisää yhtenäisyyttä autokantaan. Että ei tule nahistelua, että tollahan on automaatti, miksi mä en saa sellaista?” Ljubov naurahtaa. “Kun pitäisi kaikkia palvella ja miellyttää, niin se on aika haastavaa.”

“Avainasiakaspäälliköstämme, Juha Lähteenmäestä, on ollut näissä asioissa tosi iso tuki minulle,” Ljubov jatkaa. ​ ​“Lähiaikoina olen ollut häneen yhteydessä melkein päivittäin. Mitä vain ollaan tarvittu SATO:lle, hän on erittäin kattavasti pystynyt auttamaan. Aivan uskomattoman hyvää palvelua ja voi soittaa milloin vain. Lisäksi noin kerran kolmessa kuukaudessa katsotaan yhdessä Juhan kanssa mihin ollaan menossa. Näihin tapaamisiin Juha on miettinyt tarkkaan, että mitä voidaan edistää SATO:n puolella ja onko autopolitiikkamme ajan tasalla.”

SATO ja Drivalia jatkavat yhdessä eteenpäin uusiutuneen sopimuksen voimin.

“Drivalian asiakaspalvelu oikeasti koskettaa meitä tosi laajasti. Olen erittäin tyytyväinen ja kiitollinen jokaisesta henkilöstä joka siellä työskentelee,” Ljubov sanoo.

Haluatko lisätukea autoarkeen?

Huoltoleasing-palvelulla saat tarvittavan laajuista tukea autokantasi hallintaan. Samalla niputat kaikki yrityksesi autoilun kustannukset yhdelle samansuuruiselle laskulle kerran kuussa.

Oppaamme kertoo selkein esimerkein, miten leasing sopii kaiken kokoisille yrityksille ja autokannoille. Lataa tutustu palveluihimme tarkemmin!

Lataa maksuton opas täältä
Julkaistu 30. huhtikuuta 2024
Oliko tästä artikkelista apua?
30. huhtikuuta 2024
Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvää

Autoilun vinkit
Näin vastuullinen edelläkävijäyritys rakentaa autopolitiikkansa 27 marraskuu 2023 - Artikkelin lukuaika: 1 min
Autoilun vinkit
Yrityspäättäjä: tunnetko autokantanne todelliset kustannukset? 23 maaliskuu 2023 - Artikkelin lukuaika: 2 min
Autoilun vinkit
Slowing down the drivers of cost08 syyskuu 2022 - Artikkelin lukuaika: 4 min