panu

Töissä meillä: Panu Kosonen, Avainasiakaspäällikkö


Nykyään avainasiakaspäällikkönä toimiva Panu on kasvanut itseksin autoalan muuttuessa.
Share this article

**Kuinka kauan olen ollut LeasePlanilla ja missä eri rooleissa? ** Olen ollut LeasePlanilla noin 7 vuotta. Tulin alun perin kesätöihin asiakaspalveluun vuonna 2015, missä viihdyin nelisen vuotta opiskelujen ohessa. Työpäivät koostuivat pääosin leasingtarjousten ja autotilausten tekemisestä, sekä asiakkaiden palvelupyyntöjen käsittelystä.

Vakituiseksi työntekijäksi siirryin autovakuutuksien pariin vakuutuskoordinaattoriksi. Pienessä tiimissä sain arvokasta oppia yritysautojen vakuuttamisesta ja pääsin näkemään LeasePlanin oman kansainvälisen vakuutusyhtiön toimintaa, missä suuri osa autoistamme on vakuutettuna. Kevättalvella 2022 aloitin nykyisessä tehtävässäni avainasiakaspäällikkönä. Vaiherikkaan matkan varrella olen päässyt tekemään töitä myös yli osastorajojen erilaissa projekteissa.

Mikä työssäsi on parasta? Parasta työssäni on, että nautin siitä. Minulle sen on mahdollistanut eri tehtävissä yhteen hiileen puhaltava tiimi, hyvä esimiestyö, jatkuva oppiminen sekä onnistumisen hetket.

Mitä leaseplanilaisuus tarkoittaa sinulle? Työskentely LeasePlanilla on ollut merkittävä osa elämääni, onhan täällä tullut oltua lähes koko tähänastinen työura. Olen saanut nauttia luottamuksesta ja ottaa vastuuta osaamisen karttuessa. Minulle LeasePlanilaisuus tarkoittaa mahdollisuutta kehittyä ja kasvaa autoalan muutoksen mukana. Eikä voi unohtaa hauskoja hetkiä työkavereiden kanssa töissä ja vapaalla.

Jos olisit auto, niin mikä auto olisit? Kuplavolkkari – auto, joka tuo hymyn huulille 😊

Was this article helpful?

April 5, 2022
Share this article

5 tips for fleet managers in the midst of an automotive industry revolution29 November 2023 -
Sami Sipilä, Head of SME & Private Business05 April 2022 -